Kapitel 25 part 2 - One more shop

 

 

Elemenopes perspektiv

Justin knuffade löst in mig i provhytten innan han stänge dörren. Jag fick en bunt med BHar slängda över mig, alla i en och samma storlek. Jag suckade högt men böjde mig ner för att plocka upp alla och börja prova. Jag antar att jag inte kommer ut här ifrån tomhänt med tanke på Justin.
Jag använder BHar ja, jag har två eller tre hemma. Men inte så här... tjejiga med pärlor och spets och jag vet inte vad. Mina är helfärgade i svart, vit och beige, tror jag.
Jag tog upp en skrikrosa BH i spets med en rosett mellan kuporna. I själva kuporna var det mycket vaddning och jag skulle gissa på att brösten pressades upp till hakan när man bar den.
Inte något för mig, men vad skadar det att prova? Jag har tid. Jag hoppas Justin har tid. Men det tror jag eftersom jan är 'fast' med mig. Jag drog av mig t-shirten jag bar och knäppte upp BHn för att ta mig på den rosa. Den passade perfekt till storleken, alltså hade Justin bra ögonmått. Inte ens jag visste vilken storlek jag hade. Men vänta, hade Justin kollat innan vi gick in... Där... ? Well, han är trots allt kille. Och vi är ihop.

Jag kollade i spegeln och brösten hade, precis som jag gissat mig till, pressats upp till hakan. Hur kan folk ha på sig sådant? Det är obekvämt som fan.
"Justin?" Ropade jag lågt så att bara han skulle höra om han nu var utanför. Jag hörde mummel i de andra provhyttarna om hur BHn satt och om färgen passade och jag vet inte vad.
Snabbt hade Justin ställt såg på tå för att nå över den onödigt massiva dörren som inte räckte speciellt högre upp än några centimeter över min längd. Jag fick syn på hans hår som stod upp, men inget mer. Jag suckade roat och lade huvudet i handflatan i en uppgiven gest.
"Du kan komma in vet du väl?" Frågade jag och försökte hålla in mitt skratt. Han var rätt dum.
"Åh" Hörde jag honom mumla. Han kom in genom dörren och stängde varsamt dörren för att inte orsaka en smäll. Dörren var väldigt tung.

När han vände sig om var han nog inte berädd på att jag skulle ta på mig den här först. Jag tror inte ens han hade sett vilka han hade tagit.
Han bet sig i läppen och kollade på mina bröst. Länge. Okej det här är rätt obekvämt, jag är nog inte redo för det här, jag är inte redo för ett förhållande. Jag tog förhastade slutsatser gällande det här. Det här kommer inte gå. Jag måste vänja mig vid sällskap först under en längre tid än vad jag redan har.
När Justin kollade in i mina ögon igen var det som om allt blev klart. Alla tvivel försvann. Såklart jag är redo, Justin kommer inte tvinga mig till något. Han vet att jag inte är bra med människor än, han respekterar det. Och jag kan inte vara gladare över att jag funnit någon som honom. Med honom existerade inte problem, tvivel eller dåliga tankar. Med honom var allt bra. Eller hur...?

 

*


"Vilka ska du ta nu då? Du kommer inte ut härifrån tomhänt, remember?" Påminnde han mig och blinkade med ögat. Jag himlade med ögonen åt honom men letade rätt på dem skulle köpa. En rosa med prickar på som satt väldigt bekvämt även om den var väldigt tjejig och en lila/blå i spets där kuporna var ljusrosa och som gick i pastell. Inte exakt lika tjejig och så satt väldigt bra.
"Dessa!" Sa jag och log stolt. Jag kollade bort från honom och kollade omkring i affären. Det var tyst och kolsvart. Men va? Har de stängt? Men hur? Alltså va? Nu förstår jag ingenting.
"Har de st-" Justins mening bröts av och ersattes av ett klagande ljud. Antagligen gick han in i något. Jag fortsatte frammåt i ett försök att få tag på någon som kunde hjälpa oss. Kollar de inte igenom affärerna innan de stänger?
Jag hittade ingen, eftersom det var kolsvart och jag och Justin verkar vara de enda här inne. På tal om Justin, vart tog han vägen? Jag kände med armarna framför mig. Jag nuddade något och fick för en sekund upp hoppet om att det var Justin, men inte långt efter hörde jag hur något ramlade ner så jag fortsatte frammåt istället i en snabbare takt.
När jag nästa gång nuddade något hörde jag ett ljust skrik. Jag skrattade till och tog ner armarna längs sidorna igen.

"Elemenope? Jag trodde det var någon - eller något - annat! Skräm mig inte kvinna!" Utbrast han och kramade om mig. Det var en väldigt mysig kram.
"Jag fick en ide... Har du med dig din mobil?!" Jag släppte honom och gick igenom mina fickor men fann ingen mobil. Hade jag verkligen lämnat den hemma?
"Nope, har du?" Frågade jag.
"Yepp" Svarade han och jag kunde ana ett självbelåtet flin på hans läppar. Han tryckte på hemknappen men den lystes inte upp. Kom igen, lys mobiljävel! Lys!
"Jag tror batterierna är slut..."

 


 

Part 2 is done! Vad tycker ni? Hur kommer det gå för Elemenope och Justin? Kommer dem ut eller får de sova över i butiken? Och vad tyckte ni om 'pervy Justin'? Eller, en liten bit som kanske inte var så pervy men ni fattar, hoppas jag...

 

2-4 kommentarer för nästa =)

Puss och kram ♥


Kommentarer
Postat av: Liv

Awesomw kapitel!!

2013-05-02 @ 21:35:49
Postat av: Ebba

Lol fail justin... :') jätte braaaa ::))

2013-05-02 @ 21:49:53
Postat av: Emelie

Jätte bra! :)

2013-05-02 @ 21:59:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback