2013-09-09
Kategori: To you guys

Soon, not Justins definition of 'soon' though.

 
Jag tror det här är något ganska många undrar, eller kanske inte. Jag vet inte, kände mest för att göra ett inlägg lmao.
Men prologen (och kapitlerna så klart, dock ett i taget) kommer ut så fort designen är klar!

2013-09-08

Handling - When I Close My Eyes

 
Madison Moretti, 14 år, bor i den lilla staden Stratford där hon går i skolan och är med sina kompisar, när hon inte är med sin far när han väl är hemma.
- Alla tror att han är en jobbar på kontor och åker på affärsresor titt som tätt när han lämnar sin dotter hemma; så är inte fallet. Han åker till Italien, hans hemland, där han är med i ett maffiagäng. 
Madison vet mycket väl om det, och tar hand om allt hemma tills han kommer hem, som är ungefär en gång i månaden -.
Madison är en väldigt glad och sprallig person som gillar att lyssna på musik, shoppa och att äventyra.
 
 
 
Justin Bieber, 19 år, är en vanlig kille som tar vara på sitt sista år som tonåring. Han jobbar i stadens musikaffär när han inte gör sådant som ungdommar gör, hänger med kompisar, sover.
Hans liv var inte speciellt spännande, det kändes som om han bara var.
Tills han mötte Madison.
Justin som person är ironisk, mystisk men samtidigt snäll och väldigt godhjärtad, han bryr sig om de som står honom nära. Han älskar allt som har med musik att göra och tvekar inte en sekund när det gäller fysiskt aktivitet så som sport eller resor, om så bara till närmaste bensinmack.
 
Madison och Justin är bästa vänner, som syskon fast med mindre gräl skulle man kunna säga. Dem är de mest omtalade personerna i staden med tanke på ålderskillnaden, men dem bryr sig inte. Inte ett dugg.
 
Livet är frid och fröjd för dem, tills en utav de råkar ut för något. Något riktigt hemskt.
Vem är det? Vad är det? Vad händer? Hur kommer den andres reaktion bli?
 
Ta reda på det genom att läsa When I Close My Eyes.

 
 

2013-09-06

Karaktärer - When I Close My Eyes

 
Madison Beer - Madison Moretti
 
 
 
 
Justin Bieber - Justin Bieber
 
 
 
 
Madison Pettis - Tatiana Clark
 
 
 
 
Rebecca Gomez (Becky G) - Liz Calanaz
 
 
 
image
 
Chaz Somers - Chaz Somers
 
 
 
Michael Madsen - Thomas Moretti

2013-09-05
Kategori:

Info♥

Okej, så nu är novellen avslutad. Vad säger vi om det? Skulle ni velat ha längre? Vill ni att nästa blir längre?*
 
*JA DET KOMMER EN NOVELL TILL! Handlingen till den kommer att komma upp så snart designen är fixad.
Och som medhjälpare till denna novell kommer jag att ha Ebba från http://mybieberlovestorys.blogg.se/ . Hon kommer att komma med olika ideer, och skriva några kapitel när hon hinner (då hon går i nian och dränks i läxor vissa veckor och driver en egen novell). Jag tror det här kommer bli helt fantastiskt då novellens handling är väldigt speciell... Det kan jag lova.
 
Så puss och kram kära läsare så ses vi igen, nu med en ny och fräch novell! ♥
 
 
Epilogen ligger här under! 

2013-09-05

Epilog - If You're Alone I'll Be With You, If You Want?

 
 
(Ha gärna på denna lite i bakgrunden för bättre effekt. Christmas Love - Justin Bieber)
 
 
Jag sträckte mig över tallriken för att nå såsen med höger hand, samtidigt som jag höll Justins hand under bordet. 
Det var juldagen, vilket resulterade till att båda våra familjer var samlade då jag och Justin varit ihop i lite mer än ett år. Vi var hemma hos Justin eftersom hans hus var störst och skulle rymma alla.
Hela Justins familj var här Daine, Bruice, Pattie, Jeremy, Jaxon, Jazmyn och min egen som bestod av Victoria, David, Brooklyn, Romeo, Harper och Cruz.
 
 
Jag släppte Justins hand för att börja äta. Diskussioner bröt ut och skratt hördes. Bredvid mig, där inte Justin satt, satt Romeo. Han pratade om något med Brooklyn som satt på hans högra sida. Mitt emot mig satt mamma, och bredvid henne pappa. Mitt emot Justin, alltså bredvid mamma satt Pattie. 
Jag hade varit hemma hos mamma och pappa några gånger för att prata och hälsa på Cruz och Harper, de verkade gilla mig minst lika mycket som jag gillar dem. Brooklyn och Romeo åkte hem när jag besökte mamma och pappa första gången. Justin hade följt med några gånger också, men det var mest jag som hade varit där. De hade förberett ett rum till mig där också som jag varit med att inreda ifall jag skulle vilja vara där längre än bara över dagen eller så. Jag hade sovit där när jag och Justin hade varit i ett bråk för någon månad sedan, men som nu är utredd och förlåten.
 
"Är du hypad inför presentutdelningen sen då, Romeo?" Frågade jag och såg ner på honom. Han såg upp på mig och log stort, samt nickade hysteriskt innan han återgick till samtalsämnet med Brook.
Jag skakade på huvudet och skrattade innan jag vände huvudet fram för att studera min mor. Vi hade kommit riktigt nära, det känns som om båda hon och pappa har varit där hela livet. Jag hade dessutom förlåtit dem helt nu, så det fanns inget som hette pinsam tystnad eller stela kramar.
Jag såg på henne ett tag, studerade hennes fina linjer, stora ögon och fint uppsatta hår. Hon pratade med Pattie och såg ut att komma överrens då hon skrattade och log hela tiden. Hon stannade upp och vände huvudet åt mig. Hon log och såg frågande på mig. Jag log tillbaka och stäckte mig hand över bordet, som hon tog tag i. Jag log ännu större innan jag släppte och fortsatte äta min mat. När jag nästa gång såg upp föll blicken mot min far.
"Hej pappa." Sade jag med ett leende. Han vände blicken mot mig och hälsade tillbaka.
 
*
 
Vi alla hade ätit upp den otroligt goda kalkonen med tillbehör, som var en traditionell maträtt på jul, och satte oss istället ner i sofforna, några på golvet eller i stolar då vi var så många, för julklappsutdelning.
Barnen, till och med Brooklyn, hade varit ivriga över att få öppna alla paket och sedan skinit som solstrålar när de sett vad som fanns i. Jag hade också fått mycket, överraskande mycket faktiskt. Jag hade till och med fått ifrån Pattie och Jeremy.
Hur som helst hade jag fått många saker som jag gillade skarpt, av Justin hade jag fått Halo 5 som inte ens har kommit ut i affärerna än och Call of Duty: Black Ops 3. En hoodie från hans klädkollektion som han har ihop med Lil Twist, som dock inte kommit ut än heller. Och så klart hans nyaste parfym - The Key -, även om jag inte använder parfym. Dock luktade den riktigt gott, så jag kanske ska ge den en chans, bara för hans skull? Sedan hade jag fått en klocka, som liknade sådana som Justin har fast i leopard mönster och en longboard av mamma och pappa. Av Pattie och Jeremy hade jag fått ett par leopardfärgade vans, som passade bra ihop med klockan. Undra om det var planerat? Hur som helst gillar jag alla paket väldigt mycket och kunde inte vara mer tacksam.

Jag vaknade ut från mina tankar när Justin puttade till mig, förmodligen omedvetet då han fortsatte samtala med sin mor. Jag skrattade till och reste mig till andra sidan rummet där mamma satt i en fotölj. Jag kände mig lite barnslig så jag satte mig ner i hennes knä samtidigt som jag lät hennes händer stryka över min rygg och hår. Jag stängde ögonen av njutning, jag kände mig som 3 år igen, som precis innan dem lämnade mig, då allt var bra. Precis som nu.
 
"Nej, nu bara måste jag fråga. Vad är det för ringar ni har på er? Jag såg dem under middagen men tänkte att jag kunde vänta med att fråga, men nu tog nyfikenheten över." Frågade Pattie helt plötsligt. Jag stelnade till och öppnade ögonen, jag kände hur mamma slutade smeka mitt hår och såg på mig, hon också. Hon sneglade ner mot vänster arm lite fort innan hon såg upp på mig med ett varmt leende.
Jag såg på Justin som hade ett öra-till-öra leende och glittrande ögon.
Han såg sedan på mig och såg med end ännu lyckligare ut.
Jag kunde inte hjälpa mig själv med att le lika stort jag själv.
"Vi är förlovade."
 

 
Och med epilogen ute är jag rädd att vi måste säga hejdå till Jelemenope, kanske för alltid, kanske inte.
Men nu vill jag höra alla era tankar, både gällande novellen i helhet och epilogen. Jag fick inte tillräckligt med kommentarer på kapitel 50, men nu skulle jag verkligen villja att alla kommenterar. 
 
Vad var, enligt dig, höjdpunkten med novellen?
Var det något du inte gillade? Vad i så fall?
Har det varit något ni stört er på under novellens gång? Så som stavning eller min formulering utav ord?
Något ni skulle vilja se mer utav?
Kommentera era tankar!
 
Info om vad som kommer hända nu efter kommer upp ikväll =)
 
Puss och kram ♥
 
 

2013-09-01

Kapitel 50 - The magic words

 
 
Jag lade armarna om hans axlar och lutade huvudet så nära hans att våra pannor och näsor krockade med varandra. Hans läppar var alldeles för nära för att inte kyssa, men jag avstod trots vissa svårgiheter.
"Vet du hur vackra ögon du har?" Frågade jag med blicken rakt in i hans. Även om vi var så pass nära att det skulle vara omöjligt att att ens se in hans ögonfärg, gjorde jag det. Lika glasklart som som vi stod i ett rum upplyst med hundra lampor. Jag visste att ett stort leende låg plaverat över hans läppar utan att egentligen behöva se det, just för att det kändes som om vi stod i ett så ljust rum. Jag drog fingrarna genom hans lena hår en, två tre gånger innan jag inte kunde klara av det mer.
"Ta av dig tröjan." Beodrade jag och backade ifrån honom för tt ge honom utrymma att dra av sig tröjan på.
"Va?" Frågade han och såg på mig med stora förvirrade ögon.
"Ta av dig tröjan." Upprepade jag lättsamt. Han ryckte på axlarna och drog snabbt och smidigt av sig tröjan. Jag antar att han är van att ta av och på sig kläder snabbt med tanke på att han gör det mellan några av hans låtar på hans koserter.
Jag närmade mig honom och lade armarna kring hans nacke igen och förde honom mot sängen. Sängen satte stopp för honom och han landade på rygg med mig över i den mjuka sängen. Jag kravlade av honom och flyttade mig mer inåt i  sängen så att vi inte skulle ramla av. Han kravlade mot mig och lade sig ner innan jag satte mig på hans mage med benen på varsin sida om hans kropp, gränslade honom.  Jag böjde mig framåt så att jag låg ner över hans bröst och drog med lätta drag fingerspetsarna över hans ansikte. Först över hans panna, sedan ner mot hans kind för att dra dem över näsan mot hans andra och fortsatte sedan ner mot hakan där jag drog bort fingrarna.
"Du är så vacker" andades jag innan jag reste mig upp från min liggande ställning och satt nu istället på samma ställe fast sittandes. Jag tog tag om hans vänstra arm och undersökte den samt alla tatueringar som täckte den. Han var riktigt muskulös, dock var det inget jag inte märkt innan.
Jag tog tag om den andra armen och lade tillbaka den vänstra för att studera den också. Den hade bara en tatuering, jag tror det var japanska och betydde musik, även fast den såg ut som en brödrost eller en tv.
Jag lade tillbaka även den armen och flyttade mig själv bak så att jag satt över hans skrev. Jag himlade med ögonen lätt när jag hörde hur han stönade av min rörelse. Jag lade mig ner över hans kropp igen och studerade tatueringarna vid hans nyckelben. Alla hans tatueringar var väldigt fina och hade en mening. Inte som andra som gör tatueringar bara för att. Jag reste mig ännu en gång upp och drog nu fingrarna längs hans välmarkerade magrutor. Det syns att han har tränat hårt för hans åttapack. Jag kollade upp mot hans ansikte och såg att han hade stängda ögonlock. Han njöt.
Jag flyttade bak ännu lite till och lade mitt huvud på hans mage. Jag riktigt gosade in mig, ungefär så som han brukar göra med mig, även om den var ganska hårt eftersom han har muskler. Jag insåg sedan var min hals/ övre delen av bröstet var placerat och spärrade upp ögonen. Jag vinklade upp huvudet mot Justin och sade:
"Justin om du av någon som helst anledning får stånd nu dödar jag dig." Jag kände hur han spände magen och några sekunder senare hörde jag hans klingande skratt som efter några sekunder dog ut.
"Vad menar du med 'av någon anledning'?" Frågade han förvånat och såg ner på mig.
"Ja, inte av mig i alla fall..." Jag suckade djupt och vände mig så att jag låg på sidan. Jag menar, hur skulle han kunna bli tänd över mig? Jag är absolut inte snygg, och ännu mindre het. Om det var en sådan där bra dag då jag inte hade några finnar och mitt hår låg rätt, och jag kände mig lite självgod skulle jag säga att jag var söt, men inte mer. Dock bryr jag mig egentligen inte om vad omvärlden anser om mig, eftersom jag lever för mig själv, jag klär inte upp mig för någon annan. Eller kanske för Justin. But you get it.
"Elemenope, lyssna på mig noga nu" han reste sig upp på armbågarna så att han satt upp, alltså vad jag tvungen att ändra ställning jag med eftersom jag låg på hans ben med huvudet på hans mage som nu kröktes av hans sittande ställning.  Istället flyttade jag mig upp så att jag mer satt lutandes mot hans bröst.
" du är den mest underbara tjej jag någonsin mött. Du har allt som jag har letat efter. Jag menar du är så vacker samtidigt som du är den sexigaste tjejen jag mött. Du har ingen sning om hur du får mig att må när du retas med mig, eller hur jag känner när vi delar en enkel kyss.
Du får mig galen, Elemenope.
Jag älskar hur du skrattar åt skräckfilmer även om det är aningen konstigt, jag älskar hur du kan bli så blyg när du träffar en ny människa men sedan behandlar den som din bästa vän eller syskon när du lärt känna den och inte dömer den oavsett vad den har gått igenom, jag älskar hur du rappar och sjunger med i varenda låt när vi sitter i bilen, jag älskar ditt gulliga fniss du släpper förbi varje gång drar ett dåligt skämt. Jag älskar hela dig Elemenope, och jag kan inte tänka mig någon annan att bli min framtida fru, eller någon annan att bli mamma till mina, våra, barn. Jag älskar dig, mer än mitt egna liv" forstsatte han och lämnade mig andlös. Han älskade lilla mig? Mamma till hans barn? Jag har inte ens tänkt så långt, men när jag tänker efter kan jag inte tänka mig någon annan att vara pappa till mina barn. Jag älskar honom, från djupet av mitt hjärta. Jag är säker.
"Ja!" Utbrast jag och vände mig om så jag kunde krama honom. Jag räckte mig efter hans läppar och kysste dem mjukt, för att berätta hur mycket jag älskade honom. Han avbröt kyssen med ett stort leende, men när han såg på mig var det som om han kom på någon och den kärleksfulla blicken byttes ut mot en förvirrad.
"Vadå 'ja'?" Jag skrattade lågt till.
"Jag svarar redan nu så att du inte har något att oroa dig för inför framtida frågor." Svarade jag med ett lömskt leende. Jag kysste honom lätt, dock var det mer som en puss.
"Jag älskar dig också Justin, mer än du anar."
 


 
Där kom äntligen de små orden fram. Iiiihhh! 
VAD TYCKER NI?!
4+ kommentarer för epilogen =)
 

Puss och kram ♥